F&N OREN TIN

boleh kaa minum F&N oren yg dlam tin tuu ? Skrg tgah mngandung 19w ..

9 Balas

Manis sgt air tuuu lgpon air tu ade gas kan baik elakkan.. Xelok untuk kandungan.. Kalau nk minum seteguk dua boleh la buat lps teringin.. Jgn la hbs kan 1 tin..

buat lepas teringin blh jga sis..tp jgn berlebih..sa time x preggy mna ska minuman bikarbonat tp time preggy tiba2 teringin minum coke. asben bg sikit je

Boleh je nak makan ape pun waktu mengandung..tapi berpada2 sis,buat lepas teringin jer..

blh jer. nanti bpabtang tak leh nak minum..kita minum air cola satu botol tu haus

boleh je.saya pun minum gak,tapi saya siap tambah air putih.bg kurang rasa manis

boleh je sis.. but skali skala je.. it has high in sugar so try limit kan

Boleh..tp jgn kerap sgt..nnt kena kencing manis Ms mengandung..

Kalau blh jgn la minum minuman gas masa mengandung ni..

Ikot orng jgk. Sye mse kandungan 7weeks terminum F&N strawberry kat Kfc Alhamdulillah ok xde apa²b