Wrna rambut

Hi ,boleh ka wrna rambut semasa hamil ..skrg trimester2

8 Balas

tak payah La colour rambut bagai semasa pregnant ni .. aku punya rambut ni pun dah macam mak Limah tapi sabar sebab fikir keselamatan baby dalam perut ..

Saya pun nak warna rambut. Dah nampak banyak uban. Ada yang jenis organic, kawan saya warna lepas minggu 14. Saya was was lagi.

Haha…yg x penting tu x yah buat la sis….dah bersalin nk warna apa pun…warna la….

Sabar je la dulu nk warnakan rambut. Skrg mgndung tgh jaga satu nyawa lagi sis

Sebaiknya jangan sbb pewarna rambut boleh meresap ke dlm scalp

Yg ada chemical tak boleh. Inai je takpe

better tunggu je lepas bersalin

Apa keperluannya?