Warna Rambut (Minggu ke 25)

Hi mummy,saya tringin warna rambut,boleh tak warna rambut,sya skrg pregnant 25 minggu#ingintahu #seriusnanya

5 Balas

kalau sy, personally, elakkan letak apa2 bahan chemical di badan. skincare pn elakkan. kadang nk guna sabun kt perut pn rasa, hrp xde la bnda x ok terserap ke dalam...ini kan hair dye yg kita pn tau, mmg akan ada substance chemical ...xpa 9bln 10 hr je kita tahan nnti lps bsalin, boleh la nk inai ke apa..skdr pndpt :)

Elakkan sis. Takboleh chemical. Kalau teringin pun kalau boleh fikir baby. Kesian kat dia . Pakai je rambut palsu klo nk rambut bewarna heheheh.

Dye rambut is tak digalakkan. Pas beranak nanti sis dye la kaler pelangi sekali pun, lagipun takyah solat masa tu

Okay je 🙂🙂 kita pernah buat, tapi sebab kita muslim, kita guna yg organik, halal. GUMASH 🌸

9mo ago

Hyee so means pakai GUMASH tu safe ya?

Saya warna je rambut masa kandungan first trimester, alhamdulillah baby okay

1y ago

yela agak2 g wat keratin rambut ok tak eh .. rmbut dh cm kak limah dh 🥹🥹🥹