Susu

Boleh cadangkan tak susu ape yg sesuai untuk mommy preggy ..

23 Balas

Bgus amalkn susu anmum materna skg kn tnpa gula sdh.alhamdulillah msa sy mngndung dri awl smpi bsalin mnum susu anmum hb xpnh trun nrmal je.😊

Tak kisah susu apa2 pn sis asalkan sis minum susu. Nurse mtk elak anmum sbb tinggi gula. Sy just minum susu tepung biasa everyday or fernleaf.

Susu enfamama perisa vanila. Frisomum pun ok. Doc dekat kk x kasi minum anmum, sbb anmum tinggi kandungan gula bole sangkut GDM 😅

Saya alahan teruk tp lepas minum susu lazz kambing perisa kurma terus tk muntah2 dah. Boleh try susu tu mmg tkde bau hamis.

Beli susu Anmum essential vanilla atau coklat.macam saya..minum susu Anmum essential perisa coklat..sedap.

4y ago

Sy minum ok je.. Wlupn berat badan berisiko.. 😅.. Mungkin atas ORG kot. Kandugan gula cheak ok je

enfamama coklat sedap. ok lanutk org yg x suka minum susu cm sy.. tekak blh terima

Susu fernleaf ( full cream) Sblm nie mnm anmum ade rse loya )

Saya mnom hl je. .sbb susu lain payah nak masok at tekak nyh

Cri susu y kurg gula. Mcm nespry pun oky. Hrga mampu mlik

Enfamama vanilla sedap. Minum fresh milk pun ok.