Susu

Boleh cadangkan susu yang terbaik untuk ibu hamil , saya baru 5 minggu 6 hari... minum similac mom jd cirit... atau adakah itu normal?

2 Balas

Sy anak Fisrt minum anmun , tapi tak sesuai , sekarang anak no2 sy minum susu calla milk yg berasas kan susu kambing , jiran sy syor kan , Alhamdulillah okay , hb semua cantik je , sekarang sy dah 13w.. tapi anak first sy memang selalu cirit 😅

4y ago

Owh mcm tu... sy pnye hb dh stat menurun... risau gak.. kena tukar susu la mcm nie...

awal awal minum susu pregnant mmg macam tu, perut confirm cirit birit. tp taknak melarat kena saya tukar minum dutchlady je terus smpai skrg