Susu untuk ibu hamil

Hi mommies..sy skrg 5 weeks pregnant..boleh suggestkan susu mom yg sesuai? Sy ada beli similac mom..tpi after minum rasa nak membuang + cirit..boleh tahu klw mcm tu dikira susu tak sesuai untuk badan sy atau normal shj?#firstbaby #ingintahu

1 Balas

Better apply for sample sblm beli yg real size. Lain org, lain penerimaan. Blh follow fb item free sample Malaysia, di sana ada link2 yg blh apply free sample susu ibu mengandung.

2y ago

Baik tq ya