FOOD PROCESSOR PERLU ATAUPON TIDAK

Boleh bg pendapat mommies x perlu ataupon tidak food processor ni? Atau ada brg lain yg sesuai digunakan utk memudahkan penyediaan makanan baby?#ingintahu

2 Balas

kalau sis berkemampuan sis boleh beli,sbb dia memudahkan penyediaan makanan baby. kalau sis tk mampu,boleh shj guna blender makanan di rumah.

3y ago

thank u.. tu la tu..tengah berpikir2 sbb mostly food processor overbudget🤭🤭..

kl nk beli blh je..tp sy xbeli rsa membazir je🤭cz pk jap lps 8m+ dh xpyh pk lg tukar texture mknn..

3y ago

tu la tu kan...fikir jgk tu..rasa mcm sekejap je..nnt mmbazir la pulak