boleh bg list x barang baby

Boleh bg list x barang ap nk beli untuk baby anak first xtahu nk beli ap

2 Balas

BARANG IBU DAN ANAK Pampers NB Kain lampin baby Botol susu bayi Changing mat Minyak Yuh Yi Susu Formula Baby 0-6 bulan Milk boosters kurma merah set Tisu basah Zikir n Al-quran plug-shopee set mandian baby set mandian ibu berpantang kurma dan kismis dan Oren utk ke hospital minyak kelapa dara minyak telon balm bawang putih balm bidara stoking panjang batu tungku pads maternity tuala baby selimut baby pengetip kuku baby putik kapas baby pampers saiz S 2 pek besar baju baby lengan pendek 20 baju baby lengan panjang 12 sarung tangan baby 20 pasang tuam baby pengcukur rambut baby tub mandi baby lada hitam 3 paket bunga cengkih 1 paket minyak bidara yasin n gunting UTK ke hospital bantal baby tilam baby Kelambu baby kain bedung powerbank utk ke hospital

Google. Ada bykkkkk senarai sis..

4y ago

Ok sis tq