Cara cara tambah darah

Boleh bg cadangan tak makanan yg boleh tambah darah utk preggy mom🥺 sbb haritu check up dkt KK, nurse bg ubat utk tambah darah so maknanya sis kurang darah🥺 ada org suggest makan kerang tp dulu sebelum preggy mmg sis feveret makan kerang. Skrg semenjak preggy, nak telan seketul kerang pun muntah balik😭😭

2 Balas

makan bayam merah sis. hati ayam, buah naga merah, pucuk paku merah (midin), buah delima

Makan ikan bilis, daging merah, pisang, buah delima, jambu batu.