Tips

boleh bagi tips nak pregnant tak?? ramai dah tanya tapi takde rezeki lagi ?

42 Balas

Bnyk kn minum susu, sya msa mula2 kawin selalu amalkn susu, org kata susu nie bgus, alhamdulilah kawin xsampai sebulan dh prenegt,,, dan selalu bersama 😉

Saya dan suami amalkn sarang burung LOVLIN. Alhamdulilah sy dh positive. Dh masuk 6 minggu. Saya 5 thn perkahwinan. 2 thn PJJ

Tips ialah selalu bsama .bsama waktu dear subur.dan waktu cantik bsama 4pg-7pg ni waktu sperma subur n mudah lekat..good luck dear😚

5y ago

👌

Usaha gigih pd waktu yg tepat. hehe. Sebab kalau gigih tiap2 hari pun, kualiti sperma berkurang. sperma xstrong ntuk penetrate ovum.

😢..sabar ye,,,sy pulk dah amik perancang,& rancang sndiri (xbuang dlm) untuk elakkan mengandung,,tp Perancangan Allah lain,,

Cuba jus mamomhope sis...In Shaa Allah asbab gunakan ada rezekinya...

Ambik folic asid, download period apps, banyakkan berdoa sis..

kena tahu masa time subur ye sis inshaAllah ada rezeki sis ☺️

try ambil folic acid appeton dan beli ovulation test..

In sya Allah...semoga dimurahkan rezeki sis...🤲🏻