Tips tmbh susu

Boleh bagi tips ape2 tak ank dh 4buln susu makin kurang dh pam ikot schedul dpt 1onz dh mkn buah kering Tlg sy baru cucuk depo lgi lah kurang

3 Balas

ye lps blik kje df pump 4jm skli mlm df sblm cucuk pon dh kurng

11mo ago

inn shaa allah. awak jangan stress okay. yakin susu awak ada dn cukup utk baby. pegang ni ja selagi ada demand, selagi tu susu badan awak ada. sentiasa enjoy semasa awak pump ataupon breastfeed baby❤️. accessories part pump kita ada tempoh. sy xigt. awak boleh cuba google☺️. ada yg setiap 3m kena tukar. ada yg setiap 6m kena tukar