mama boleh bagi saya tip tak nak turun kan kuning baby pramatang . bby turun naik kuning 😩

Boleh bagi tip tak mom2

2 Balas

Masa saya, saya susukan anak je setiap 1 jam setengah 2 oz. Kalau susu badan tak cukup topup dgn susu formula. Kalau anak asyik tidur je kejut sampai dia bangun. Lepastu saya ikhtiar mandikan dgn air daun inai. Tidur bukak lampu. Tu je saya buat dua hari kuning dah turun. Cukup seminggu dah tak perlu pergi klinik lagi dah check kuning. Semoga anak awak cpt turun kuning dan sihat sentiasa ye

10mo ago

tengokk mama tipnyaa . alhmdulilah ada turun sikit dah .

susukan setiap satu jam.