Demam kuning

Hai ibu ibu semua. Boleh tak bagi tip untuk mengelakkan baby kena demam kuning semasa lahir nanti. Susu maez elok tak untuk ibu mengandung dan boleh tak susu maez salah satu cara untuk elakkan baby kena demam kuning ??? #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Benda ni ikut nasib sis, kita makan pape pon takleh prevent demam kuning ni. Ramai cakap ikut darah kita jugak. Saya dengan suami takde darah O, Alhamdulillah anak langsung takde demam kuning.

3y ago

ouh yeke. saya ni sejak pregnant baru tahu jenis darah 😂😂 suami punya saya tk thu darah jenis apa 😂😂