Baby scan hanya nampak kantung sahaja..

Boleh bagi tahu kenapa saya punya kantung saja nampak..Baby dlm itu tudak nampak..

Baby scan hanya nampak kantung sahaja..
6 Balas

doc ada cakap pape tak? kantung cantik ke tak ke? doc cakap apa? sy nak tahu juga sbb mengalaminya

3y ago

Tidak ada juga mereka bagi tahu apa2 sis..Cuma mereka cakap saya banyak air ketumbar juga

Awal2 memang mcm tu sis.. dulu pn sya 5 minggu rahim bru nak menebal 😊

3y ago

Ya .. mula2 panik juga sebab sebeulm ni sya mengandung anggur memang trauma tpi dr kata yg ni normal syukur sekarang 5 bulan dah ☺️❤️

mmg cm 2 sis nt 12 minggu bru npk jntg baby cm sy ari 2..

3y ago

Amin sis...Harap2 12 minggu nanti nampak lah baby itu

puan brapa minggu da?

Baru 10 minggu sis

2y ago

maaf sis ,, sudahnya baby okay tak ? sbb akk sy pun nampak kantung je😟

Berapa week sis

3y ago

Kalau 1o week patut dah boleh nampak sis.