cara nak hilangkan batuk

Boleh bagi suggestion tak mcm mana nak hilangkan batuk dan selesma . Haritu dah pergi klinik kena bagi ubat , Takut nak makan ubat sangat sebabb pregnant 8minggu . Takut effect pada baby . Ada sesiapa tau mcm mana nak sembuhkan dengan cara lain? . Tak larat dah 2minggu batuk selesma 😂

2 Balas

kalau saya selsema saya pergi farmasi bli ubat.. tpi saya minta ubat selsema untuk ibu mengandung.. Alhamdulillah mkn sbjik dh lega.. ubat batuk saya minta kt kk.. batuk lega 2-3 hri slps hbs ubat batuk