Serangan gastric

Boleh bagi cadangan tak macam mane nak hilangkan dan kurangan serangan gastric? makan sekerap mungkin sudah tapi masih sama. takot nak makan ubat gastic yang biasa makan sebelum mengandung.

2 Balas

Saya pun ada gastrik dari bujang sampai dah mengandung ni. Pergi je klinik cakap sis gastrik & mengandung. Nanti doktor bagi ubat gastrik yang tak bahayakan baby.

pergi klinik sis. nanti doc akan bagi ubat. lepas je makan ubat yg doc bagi tu terus lega

5y ago

Saya sudah mkn bnyk ubat yg doc BG tapi x, hilang2 pedih