sy nk tnya...ada ke bila hamil bdan sakit2 teruk smpi tk boleh jln dn ssh nk bngun

Bole sy tnya...ada ke org hamil badn sakit teruk bila nk bngun dn nk berjln

9 Balas

saya klu sapu rumah atau mop tulang pinggul sy sakit gler nk gerak pun sakit tue pling seksa sbb sakit dia tue bg feeling cm nk lumpuh sebelah punggung nie second pregnancy

yee saya macam nie sekarang.. baru 7 weeks.. saya tak mampu nak buat ape2 langsung.. masak smua tak boleh.. kesian kat husband je.. nie Frist time saya pregnant..

Ada je. Maybe tu angin. Kalau ada sesiapa yg boleh keluarkan angin tu ok la. Elakkan makan makanan yg boleh jd punca masuk angin. Jangan lambat makan

ada masa early pregnancy.sekrg 31 wks sumtime masih sakit/lenguh2 esp bhgn kaki,pinggang dan blkg ble buat kje2 rumah

sy pun mcm tu...mcm deman urat rsa. .sy bru 10minggu..skrg pun dah xblh nk tnduk, grk byk

ada.

ada

Ada

Ada juga