Selalu sakit kepala, berpinar2

Hi semua! 2 minggu kebelakangan ni, pagi2 nk bngun tidur msti kepala sy sakit sgt, pening. m brpinar2 nk pitam. sy kena bngun rehat sekejap bru bngun. bdn pun lesu, sakit2 tak brmaya. asyik nk baring, tdo je. sy takde alahan lain, kecuali sakit kepala ni. sblom ni perut sy sering kembung, tp skrg da tkde, kepala pulak pening2 dan da start sakit di bhgian breast. adakah ni sume normal utk awl2 hamil? sy 6w mengandung. tq!#firstbaby #ingintahu #6week

2 Balas

normal sis. most probably sebab badan sis tengah hasilkan saluran darah baru yang sangat banyak & sangat cepat. so minum air banyak, make sure pemakanan seimbang, cukup nutrients semua. jaga diri, moga selamat semuanya.

Ye..normal mcm tu, dan setiap org tak same..tahniah..semoga selamat smpi melahirkan..