botol susu newborn

botol susu ape yang sesuai untuk newborn yee

7 Balas

avent philips yang 2oz punya mmg bagus untuk newborn sebab flow dia slow sgt, pigeon pun okay sampai skrg pakai pigeon. kalau tommee tippee tu anak saya tak suka sebab agak laju flow dia berbanding avent dan pigeon tapi anak saya mmg suka pigeon sebab puting dia lembut, Avent puting dia keras. dah masuk 3 bulan anak saya reject avent

sy beli avent newborn set tu.. harap ok la dengan baby nti. sy dah compare beli kat shopee murah sikit. tpi kena pandai cri trusted seller ya

nurse yg checkup sya kat KK recommend brand MAM.. tp sya x try lg , masih DF..

Avent philip pon ok..saya beli yg 2oz n 4oz punya…

NUK Classic

Comotomo