parenting program

Bole suggest apa2 program utk 1st time parenting atau ada kelas2 tertentu yg bole dpt kn khidmat kaunselor

1 Balas

Selalu chck kat FB kalau ada kelad Anatenal /pranatal. Klu hospital/Klinik Krjn biasa drg buat free je khdmt kaunselor. Kalau private mcm MC club pranatal/anatenal lelas parenting bbayar cth byrn rm70 utk both husband and wife. Prgm biasa tntg basic pyusuan, psl mcmn nak mandikan bayi, psl how mummy do deliver, pemakanan, psl baby carrier, stroller.. Stiap kelas berbeza prgm. So fsr kelas parenting utk 1st time xde lhdmt kaunseling.. Hny basic knowledge for parents. Kaunseling ni klu nk free blh buat appointment dkt KK.