DOKTOR CKP BABY SY BARU DPT KENA EKZEMA CUMA BELUM TERUK LAGI

Bole share atau suggest tak 'aqneous cream' ape yg sesuai utk kulit kepala dan muka baby yg baru nak jadi ekzima? Farmasi klinik kesihatan kata ubat dorang takda stok😒, minta beli kt farmasi luar

DOKTOR CKP BABY SY BARU DPT KENA EKZEMA CUMA BELUM TERUK LAGI
25 Balas

Try Rosken Probiotics Punya. Warna Purple Putih. Anak Saya Pakai Ok, Dia Kurangkan Gatal Jugak Di Sebabkan Kulit Ezcema Yang Kering, Merah, Mengelupas. Cuba lah. Kot² Kat Anak Awak Pun Sesuai Ke

2mo ago

kalau x ekzema just biji2 je muka boleh sapu x ?

Boleh try guna essential oil Young Living. 100% tumbuh tumbuhan dan selamat digunakan untuk bayi. Boleh contact saya 0177434500 untuk dapatkan konsultation. Anak saya now free from eczema

aqueous cream ni biasanya dapat dari klinik je. tu pun kena doktor yg prescribed. tak boleh sembarangan nanti jd lagi teruk. anak sy eczema pun saya bawa pergi klinik pakar kanak².

comelnyaa kamu...🫶 klau boleh mndi jgn pkai apa2 sabun lebih baik atas pngalaman saya..sapu nipis2 ja minyak kepala dara...paling nipis.. in shaa Allah smoga cepat baik syg😘

anak sy eczema juga g mcm² klinik dpt mcm² ubat , yg ad steroid non steroid . last² yg sesuai krim elidel . xda steroid . tapi mahal ubat tu 😅 kat farmasi pun susah jumpa.

sis anak saya eczema mcm ni lah.. sis pergi TCM TAIPEI KEPONG khas untuk eczema.. ubat klinik tak jalan untuk anak saya.. kalau sis pun sama boleh try klinik di atas

2mo ago

baik. . terima ksih sis. sy akan cuba

Doc saya suggest utk anak yg eczema kulit kering. Jenama mustella. Boleh chat seller kat shoppee mustella untuk info more

anak saya guna viprolabs.. Alhamdulillah okay dgn dia. mse tu dah ekzema teruk.. berair je.. Alhamdulillah skrg da okay..

cuba guna product sebamed. anak saya asalnya gatal² guna sabun + lotion sebamed alhamdulillah surut.

Jgn guna steroid dear . Boleh try guna cream mama’s choice for baby . For now elak kne air susu ..