Ngilu di bahagian abdomen

Bole saya tahu.. pengalaman rakan².. saya hamil 6 minggu.. tp saya ade spotting awalnya tetapi sekrg alhamdulilah da tiada. Tetapi bahagian bawah abdomen saya rase nyilu dan kadang² rase mencucuk.. adakah normal??

1 Balas

Spotting mungkin tanda awal keguguran. Sis Cuba g cek doktor.

3y ago

da cek . doc ckp InsyaAllah ok n normal spotting lagi² for 1st baby . kantung ade. aritu try heartbeat mcm ade tp x clear.. next week InsyaAllah pegi check up lg