Tak dapat tido

Bole mental mcm ni... Jadual tido dah kelaut sngt2 ni... Masuk tido kol 10pm,terjaga kol 2am dan terus x boleh tido smpi la lepas subuh baru dtg balik rse mengantuk tu... Tp kisah hari ni lain pula... Masuk tido kol 1am(sebab kalau tido awal terjaga awal) pun terjaga kol 3am...tambah pula si kecik dlm perut ni asyik nendang2 kena pundi kencing..ulang alik toilet je smpi subuh... Lepas subuh nk sambung tido...tgh nk terlelap, rse bru nak lena,otak kosong,pandangan gelap..encik suami pulak kejut,dah pagi katanyaa tak elok bangun lambat.. SUMPAH NAK NANGIS...NAK MEROYAN😭😭😭😭 Dia dh sedap tido boleh la ckp mcm tu...kita ni yg barai,tahan sakit pinggang,tahan sakit perut,perut mengejang time baby tendang2 sampai x dpt tido..bru nk lena dia kejut... Rasa nak mengamukkkk😭😭😭 Bila kita merengek,si suami pujuk2 pulak,nk bwk g sarapan katanya..memang kita tarik muka la,bungkus balik badan dlm selimut... Eh,dia pulak nak nasihatkan kita,nnti anak kena kuning kalau mak asyik tido je... MASALAHNYA SEKARANG,1 MALAM AKU TAK DAPAT TIDOOOOOOOO😭😭😭 lastnye,aq suh suami keluar lepak ngan member2 dia hari Sabtu ni,jgn kacau aku..tido ke tak blkg cite yg penting x de org dlm rumah selain aku😭

27 Balas

ni latihan dr baby utk ibu nya.. baby tahu nanti dia dh keluar lagi ssh nk jga dia..sbb tu baby bagi latihan awal spya ibu nya bersedia awal2..😁😁

sya perduli apa ingat ni di buat ke ni dah pregnant mcm mana coba yg rasa nikmat tak pregnant jadi terus diam lepas tu baru dia faham

time pregnant kne tdo yg secukupnya.. ble baby dh kuar nnt jgn hrp la dpt tdo lame, tmbh² lg klu de niat nk bg susu bdn..

baby nak biasakan mommy dia berjaga malam lah tu sblm dia keluar🤭bijak sungguh anak. sabar je lah ye🥰

kalau dah gitu...Masa akak terbangun Tak leh tdo balik..akak kacau je laki akak tu..biar sama2 Tak tdo...

sama je sis sya tido sedap jalam 9 mcm suami kejut 11pm terus tak dapat tido sama je sis

latihan awal sebelum baby keluar🫣🫣