Ruam Lampin

Bole gunakan utk baby new born x ni.. Semalam baby sy kena ruam lampin.

Ruam Lampin
4 Balas

Macam saya gune yg ni.. ms ank sy lahir tggl dkt nicu 17hari sbb prem.. doc pakar suggestkn cream ni..alhamdulillah cpt elok ruam ank.. lagi satu doc suggestkn sudocream..itu pn ok juge 😉✌

5y ago

Eya sis.. Baby sy keluar biji2 kecil.. Ruam panas kot

Klu newborn biasa pki sudocream. Calamine ni dia kuat sikit takut kulit baby x tahan. Atau pon pakai aquacream. Beli dekat farmasi. Tu yg saya tahu la.

5y ago

Ouh.. Tq sis.. Nasib belum bagi pakai sama bby

oh xpnh guna.. paling biase pakai nappy sudocream..not sure die sama je x.

Bole sis...