Blighted Ovum

A blighted ovum is a pregnancy where a sac and placenta grow, but a baby does not. It is also called an 'anembryonic pregnancy' as there is no embryo (developing baby). Because a blighted ovum still makes hormones, it can show up as a positive pregnancy test.

Blighted Ovum
11 Replies

5th pregnancy ko ganyan, di ako na raspa my doctor wanted me to naturally terminate the pregnancy kasi ayaw din niya alisin baka daw may life di natin masabi

3y ago

Yes masakit. Intense cramping.