Nak tanya

Blh x bgitau bila bru blh scan.. Sya dh 3 lambat haid masa test pagi tadi line merah dh terang dh. Boleh bgitau x bila bru nk pgi scan sbb da kes keguguran..

Nak tanya
8 Balas

hee terang nye ..mcm sy pregnant lepas gugur mcm ni la terangnye even baru lewat 4 hari ,sblm ni xpernah cek seawal tu ,tp sbb gugur sblm ni tu cek awal ..scan 8w dah ada heartbeat ,alhamdulillah skg tgh pantang hari ke9 ..jaga diri sis ❤

4y ago

hehe t.kasih sis

Tahniah sis..jaga kesihatan mudah2an dipermudahkan urusan nye..doakn sy dn para ibu yg masih menanti zuriat sndri yg sis🙏🏻

Saya pergi je scan masa 5w walaupun nampak kantung je 😂 sebab saya pun ada sejarah gugur, tu yg pergi je klinik awal 😂

lepas kandungan 8 minggu bru nmpk baby.scan awal nampk kantung je,ada juga yg tak nmpk apa2 awal mengndung.

seawal 5 minggu dah boleh check. tp kalau nk puas hati nampak heartbeat tggu mggu ke 8 ke atas

You can scan at around 5-6 weeks, booking at 10 weeks and above

Sy scan 6w5d dkt kk. tvs bru nmpk baby.

4y ago

happy tp sy pnh gugur jd always extra careful.. huhuhu kalau boleh tu nk scan every week. tp husband xbg.. 🤭

Atleast tggu 5 weeks ke ats..