Hello morning..nak luah

Blh tak tunggu dokumen lengkap bru buka buku pink..sbb dktr sruh scan swtsa tuk tngo kandungn bby tu sbb da 17minggu 4hari da...sya nak tunggu dokumen lengkap dlu sbb bakal laki sya cakap "skali scan smua x ada bby kosong"padahal sdh guna pregnt test lps tu prgi klinik 2 kali tuk chek smua double line ...sya trasa hati larr prckpn bakal laki sya... Jdi blh kh sya tunggu dokumen lengkap n ada bajet dlu bru sya buka buku? #firstbaby

3 Balas

time cek kt klinik 2 kali tu just buat upt ke? x scan? awk pg je klinik swasta kate nak scan. nanti dh scan bawak print scan tu ke kk. dokumen booking buku untuk yg berkahwin sijil nikah, ic suami isteri, bil elektrik. kalu untuk yg belum berkahwin saya tak pasti. myb mntk ic dan bil elektrik. kalau bakal laki awk ambil sikap acuh x acuh. awk bia kan lah dia. baby yg penting dulu awk kene cek. ajak kwan rapt teman.

5mo ago

tq responnya

17 minggu kira dah lewat buka buku. pergi buat buku terus sis. untuk dr cek kandungan dan kesihatan sis okey ke x.

Dokumen apa yang tak lengkap tu? Buka buku pink di klink kesihatan (kk). Boleh tanya dahulu kk di berdekatan.

5mo ago

dokumn tu semua tk pnting pon klau awak bgtahu yg blum nikah. klau siap semua tu pon kk tkperlukn sbb itu ank luar nikah