Klinik gov

Blh tahu tak, klinik KK berapa kali scan? Sy 1st bt buku pink ade scan 8weeks.. Bila next akn ade scan lagi?

4 Balas

klu sye spanjg preggy 4x scan.. wktu bukak buku 12weeks, 16weeks,28weeks, 36weeks.. in between klu sye nk scan baby each month peg klinik swasta je..

8mo ago

betul cakap puan farah

kalau kk xde scan byk kali. ada dlm 3@4x sahaja jika ibu xde apa2 mslh. kalau nak tengok condition baby boleh pergi scan private klinik.

biasanya , nurse akan bagitau bila akan jumpa tca . Bila jumpa tca tu nanti dia akan scan baby .

tak silap 16w .