Buku Pink

Blh sy tnya? Usia kndungan sy 7minggu..22hb ni baru buat buku pink,sy call klinik ibu ank diaorg suruh sy bwk gmbar scan jgk, sy msih blm scan.. Bila sy blh scan ye utk bwk 22hb nanti..

2 Balas

Bile2 boleh tp sblm 22hb nanti.. dorg janji nk pengesahan yg kita pregnant je..sbb kdg2 takot hormon sume kan..kk biasa scan kena ada buku pink, tak de buku pink, scan luar je..ada bukti, baru bukak buku..ni kk sy la

5y ago

Welcome awk..😊tak pe..ape2 tye je kat sini.. nanti ramai balas k..

Mcm sy scan 2-3 Hari b4 appointment KK

5y ago

Xabr pula nk scan.. Hehe.. Tq sis.