Hi ibu2 Sy skrg dah 37wk,due 8/03/23,nak tanya hospital Serdang suami blh teman ke masuk labor room?

Blh ke suami teman kt lb?

2 Balas

boleh rasanya . saya pun nnti bersalin serdang , due saya 10/3 🤭

2y ago

yupp . haritu saya pernah pergi situ sbb ada darah keluar . sambil tu tnya jugak procedur bersalin sana mcm mana . dorg ckp , suami kena sediakan rtk utk buat swab . kalau isteri , mmg dorg dah khaskan . tp utk suami kena buat sndiri and kalau boleh standby 2 rtk sbb tkot invalid . cuma lupa tnya dorg masa tu , kalau bersalin husb boleh teman ke lb 😂