baru pertama kali pregnant

Bleh saya tahu tak sekarang ikutkan kelendar period saya da 7 minggu 3hari..da masuk 8 minggu atau 9 minggu nanti nak pergi jmpa doktor..boleh share tak macam mana proses nye..apa yang perlu saya bagi thu dokror..ckp dengan doktor tu nak ceq UPT ke mcm mana..minta penjelasannye..

2 Balas

8-9mggu blh buka buku pink da.g je klinik bahgian ibu dan anak.bwk bukti nikah smua,ckp nk buka buku pink.tp kne igt 1st day last period tu bile.sng nk set due date bersalin.nty bru la ad cek urine smua nk tgk pregnant or x

5y ago

Owh terima kasih info nye..

Gitau je doktor nak scan ntok confirm pregnancy sbb check upt +ve.

5y ago

Owh..ok2 terima kasih info nye..