24.12.20. 38w dan penat

Bkn buat apa2 pun tp rasa sgt penat. Blk keje mandikan kucing je. Dh rasa terlalu penat otot2 sakit

2 Balas

hehe..normal tu.. sparuh tenaga kita dh habis bawak baby tiap masa kan dlm perut, so klu penat teramat, tggalkan jek semua kerja, naik katil n berehat..😘lebih baik biar rumah brsepah, jgn kita yg stress sbb mngandung..haha..

3y ago

hehe tq sis. sblm ni tak pernah mcmni. harini pulak rasa gitu. ke sbb dh nk sampai masanya deliver

samelah kite sis.. huhu.. brjln pum rse seksa 😌😌

3y ago

dh jd slow mo manual.. smua jln lju. kite je terkebil2 tgk org jln 🤣.. nk2 klu check up