bby 3months

bintik2 putih ni ap ya? normal ? blh hlg sndiri ?

bby 3months
9 Balas

ya betul,dia hilang sendiri..mcm anak sy jgk ni..byk kt muka dia smpai klau org tgk dia mesti tegur biji2 tu dulu..skrg dia dh 6bln dh hilang dh...

normal sis..baby sya pun begini dulu yang penting jangan garu or usik biar saja begitu..nanti hilang sendiri tu😊

4mo ago

brp bulan hilng

akak bf ke? sebab saya panggil ni bintik susu. saya hilangkan dengan halakan muka dia kat mentari pagi and petang.

4mo ago

fm dn bf. tp lbh byk fm..

normal utk baby nb.nanti da 2-3 bln akan hilang sendiri.kulit² kering pun akan slow² terkupas sendiri.

4mo ago

bru mncul msa dia 2bln.skg dh 3bln..

tu namanya milia. nanti akan hilang sendiri. dont worry

normal sis..nnt ilang jgk..jgn picit or usik

biar je, jgn mak gi cungkil plk

normal sis