berpantang

Bilik saya kat tingkat atas..dapur dan tandas pulak kat tingkat bawah..takpe ke kalau masa berpantang nanti sya naik trn tangga? 😊

14 Balas

klo sis tggal sndri tido je lah kot ruang tamu tu.. x perlu nak naik turun tangga... mcm sye nie tggal ngan mertua bilik atas tangga plak curam n tinggi2 langkah tangga tu + adk ipar 5 org 4 org lelaki n smua bujang lg.. sye balik umh mak sye 15 hri pertama pantang,, sye x selesa klo tido ruang tamu mertua sbb dlm umh majoriti elaki.. hari ke 16 bru balik umh mertua... dh kuat, jahitan pon dh kering bleh lah naik turun tu pon slow, takot..