Zincofer Hye momy2... Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.

Bila x mkan okay je..

Zincofer
Hye momy2...  Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.
55 Balas

Mkn msa nk tdo mlm... Bgn pg x de rsa nak muntah pon. Mmg saya x boleh mkn siang hari. Bleh termuntah.

Saya makan sebelum tidur. Kalau makan masa waktu siang memang saya akan muntah loya satu hari.

side effect zincofer mmg akan mual dan loya. kena makan time perut kosong atau sblm tidur.

mcm sye...makan jea ubat nie...memang nk muntah pastu sendawa bau ubat tu...memang xlalu rasenye

3y ago

betul..time mkn vitamin ok..part sendawa tu tak tahan 😅

normal je sis.6t gtau kk n kk tukar bg ubat laen.sy dulu pun cmtu gak.skrg kk bg obimin

ya.. saya makan zincofer 2 biji sekarang. rasa loya jugak la, tapi tak muntah

sy jga tk ngam dgn zincofer Sis...skrg sy sdh tukar kpd ubat lain yg Doc bg...

Ye sy pn mcm tu.. Xdaya nk muntah lps mkn ubat tu... Skrg sy mkn iberet je

sy pun sama..seharian sy maigrin..sy stop makan..alhamdulillah ok sikit

makan Times nak tidur minum dengan air yang banyak baru tak rasa pening