Membeli barang baby

Bila waktu yang sesuai utk membeli barang baby? setelah kehamilan masuk minggu/bulan keberapa?

39 Balas

Orang tua2 kata kena beli habis 7 bulan, lagi anak first x di benarkan beli awai2, lagi pon sis beli barang sikit je, sebab baby ni cepat besaq sayang nanti kko pake kejap je, nanti dah besaq baru lah kita make up dya suka hati kita

4y ago

Betoi juga, apa apa ikut dri pda diri sendiri sis🥰doa semua sehat sampai bersalin😊