Membeli barang baby

Bila waktu yang sesuai utk membeli barang baby? setelah kehamilan masuk minggu/bulan keberapa?

39 Balas

Saya baru 4 bulan lebih dah beli, excited terlebih sbb anak first katakn... Suami kadang2 bising gak sebab awal sangat ye lah org tua2 kata jgn awal sgt takot ap2 tjadi tkot terkilan kuat, tapi saya degil,bru 6bulan lbih dah siap packing barang ke labour room. Saya cakap kat suami nasip saya prepair awal2 ,tgok sekarang covid 19 ,duit kurang n nak cari barang pon xleh, suami cakap betol la org kata dengar cakap istri ad hikmah nye hihi