Membeli barang baby

Bila waktu yang sesuai utk membeli barang baby? setelah kehamilan masuk minggu/bulan keberapa?

39 Balas

Dari start tahu hamil saya beli je sikit2. Barang baby bukan murah 😂 Jgn lambat sgt. Spupu saya ada yg follow sgt petua 7bulan baru start beli kononnya. Last skali dia ter beranak pramatang masa 7bulan lebih sikit. Tak sempat beli apa lagi, baru ada baju baby 5-6 helai je. Seksa sungguh tgk dlm pantang dia duk keluar beli itu ini sbb mmg terlalu byk yg tak ada, nak harap suami beli bukan dia tahu sgt.