botol susu

Bila waktu yang sesuai untuk bagi baby guna botol susu? Anak umur sebulan. Lagi sebulan nak kerja dah. Kena hantar pengasuh

5 Balas

Biasa klu akak dulu2 time kerja minggu ke dua dah start ajar susu botol takut klu dah lama sgt baru nak bagi nti dia kesedapan dgn nenen maknya dah tak nak susu botol

4y ago

Takpe masih ada masa lagi ni dah boleh ajar susu botol..mudah mudahan baby awak nak🥰

Blh jer ajar sikit2 sis..kalau lambat nanti ssh juga to jgn kerap nanti dia xnak susu gantung🙋🏻‍♀️

I dalam pantang dh ajar botol. Senang nak pisah ngn dada. Takde la selalu ngn nenen je.

Boleh dah ajar takut baby reject kalau lambat kenalkan.

4y ago

Ok sis. Risau jugak baby tak nak botol nanti

Boleh da bagi botol