barang

Bila waktu sesuai beli barang baby

12 Balas

Sy beli 5 bulan tp sikit,2 ke 3 item sbulan n set brpantag ibu sy dh pesan kt husband lepas bb kuar baru beli sebab kadag2 kesihatan bb x berapee sesuai nk pkai mcm kene kuning so x sempat nk brjamu2.. 😅

Mcm sy 6bln ni beli brg penting je dlu yg nk dibwk ke spital. Set baju, barut, wipes, bedung/napkin, selimut. Sbb rmi nasihatkn by 7month brg spital nk kena ready.

Hi! ❤️kalau berminat boleh la jual or beli preloved atau barang new baby dan barang mommies dlm group ni 😊 https://t.me/joinchat/NjxtHRTWcKH9piKr_AgHYQ

Saya slow slow beli since dah 6 bulan . So skrg 8 bulan rileks je sikit . Tinggal nak beli keperluan berpantang je . Hehe

Skrg masa yg sesuai sebab ada byk year end sale. 😂 Tp sy pun belum beli lg. Tggu gaji bln 12 🤣

Dalam 5-6 bulan pun dah boleh beli.. sikit2, ansur2, jadi x kelam kabut saat2 akhir nanti 😊

Sy 7bulan ri tu da siap pack brg bby.. Brg ibu jee lom siap lagi 😂

6,7 months cmtu.. as for me lh.. i don't know for others..

7bulan ke atas bole beli sikit2 dah

Sy bli msa 5 buln.. Bli sikit2..