Week 30 , 4 day

Bila scan nampak tulang kaki pendek kurang 2 minggu… yang lain smua ok … ada ke kat sini yang sama masalah dengan saya x … apa ye nak buat.. takut semua ada… tapi 1 week sebelum pergi check up kk, pergi klinik swasta detail scan… ok aja semua. Doc siap cakap… kaki baby panjang…

1 Balas

setiap mesin scan tu x sama tauu. jadi x perlu risau sebab tu semua anggaran je. kalau 10 klinik awk pegi scan, result die mmg beza2.

2y ago

Yeke awak, bkn ap . Kite risau jgak … huhu…