hasil kiraan 5 minggu 4 hari

Bila scan kali pertama menunjukkan 7w 4d Jika sy tidak mengambil sebarang makanan mengandungi gula sy mudah pening...kabur mata...kebas2 tangan...bila sy mengambil makanan bergula sy menjadi cergas.sedangkan pada kelahiran anak terakhir yang telah meninggal 18w mengesahkan sy penghidap kencing manis tidak terkawal.jika di ikutkan adakah hasil scan tepat @ kiraan manual yg tepat??

hasil kiraan 5 minggu 4 hari
10 Balas

Kira dear da mkn ubat la....akak tidak lagi...bila doc nk bg ubat...check2 stabil...shingga setahun tidak mkn ubat lepas ank ke 7 tu mninggal....yg nie da ke 8...belum buka buku sbb sy request buat rawatan klinik swasta sahaja.atas mslh feb 2019 tu akak tidak mahu pergi klinik kerajaan trsebut 😅😅😅

Sis mcm sy....mse mula2 tau ade gdm...sy trus cut gula ikt saranan pakar pmknn...tp lepas buat jd cm hypo... Jd sy ckp dgn doc..sy xboleh xambik gula lgsung..nty sy pitam sbb 2x sy pitam spnjg preggy sbb xde gula.. Tp skrg sy mng on ubat...jd klo mkn gula pon msih terkawal...

4y ago

Syukur alhamdulillah....rezeki Allah...penantian berakhir....lega kan...jaga elok diri & bby ya...semoga semuanya dlm keadaan baik & selamat...aamiin99x

Ikut scan sis. MCM sy haritu LA ikut last period due 9/3/2020. Ikut scan 25/3/2020. Dh selamat bersalin czer 12/3. Kena rajin cek bacaan gula sis. Saya aritu on ubat & insulin. Selalu hypo

4y ago

Betul tu....sy bukan gugur....ank da cukup sifat...jantina saja tidak bgitu jelas.hasil scan ank lelaki...rasa jantung trhenti ms tu 😭😭😭😭😭😭😭

Ikut scan sis .. Minum air masak pn kne banyak kalau suka makan bnde yg manis 😊😊😊 moga baby n mommy sihat & dipermudahkan segalanya ..

4y ago

In shaa Allah...kegagalan 2019 ckup mengajar...air msk xyah ckp la...10x minum 20x msuk tandas 🤭🤭🤭🤭🤭

hasil scan lbh tepat sis

Bsp pagi paling tgi 5.4

Potong kuku tu sis

4y ago

Itu mslh peribadi sy dear.nk komen berkenaan yg sy tny.bukan mata korg tegur yg bukan mslh anda.terima kasih

Ikut scan

4y ago

Baik....terima kasih infonya 😊

Ikut scan

4y ago

Terima kasih atas maklumat 👍

Scan..

4y ago

Terima kasih for infomation 😊😊