kuat nangis

Bila pregnant ni.. Kenapa saya jadi kuat menangis yaa? Suami balik lambat tak sampai 5 minit pon menangis, kedai nasi tutup pon menangis, saya main game, pastu kalah, meraung terus.. Kiranya menangis tu jadi rutin harian dah.. Kenapa yaa?? Sedangkan sebelum ni, saya ni jenis hati batu.

42 Balas

Sy pon kuat nanges.. Kuat Bebel.. Sambil Bebel kat suami sambil nanges.. Aduhhh.. Xde semena2 pin boleh nangeh.. Tgok kartun sedih pon nangehhh.. Haha hahaha...