kuat nangis

Bila pregnant ni.. Kenapa saya jadi kuat menangis yaa? Suami balik lambat tak sampai 5 minit pon menangis, kedai nasi tutup pon menangis, saya main game, pastu kalah, meraung terus.. Kiranya menangis tu jadi rutin harian dah.. Kenapa yaa?? Sedangkan sebelum ni, saya ni jenis hati batu.

42 Balas

Sme mcm sye, mse ade first kje nk ngis je, bile ank kuor mmg ikt btl prgai sye, mcm pregnantkn die, kuat ngis, smpai skrg, umr dh 8thn pn kuat ngis lg, mrh skit je pn dh kuor air mate, ank sye laki😇