Sakit bila bersama

1st time bila bsama suami, sy rasa sakit. Rasa sakit bila suami tolak smpi kehujung. Rasa sakit nya sprti di hujung lubang buntut(xtau nk cter sakit mcmna). Rasa sakit sperti senak dan dihujung lubang buntut apabila suami tolak smpi kehujung. Sblm nie bila bsama xpnah rasa sakit mcm tu. Sy risau kalau itu ciri2 kanser rahim. Boleh bg pndpt x..?

8 Balas

klw saya..mmg jenis kering klw sya baring..mmg koyak sikit la..tp klw sya di atas...basah juga senang nk masuk..cuma di dalam tu jd sakit..rasa cm x masuk sepenuhnya...mmg slalu luka....lepas sya pegi mengurut rupanya rahim saya jatuh...so tukang urut naikkn balik rahim sya..lepas pada tu sya dh x de mslah sakit bila bersama...cuma bila x stim mmg akn kering sikit...

memg ciri2 or symptom kanser Rahim sakit mcm Tu ke?sy pon Ada sakit jugak kdg² bila bersama suami terutama bila d*g*y..sakit dia memg semcm..tapi bila Lepas period je mcm sehari Lepas period Mandi wajib memg Akan sakit kalo bersama..Lepas Tu dah xda sakit dah..

1y ago

oo sbb sblm ni sy chemical pregnancy..Lepas terjadi chemical pregnancy Tu sy jadi mcm Tu...sblm ni xda pulak... Kalo peranakkan jatuh kena urut ke?

kadang bleh jd peranakan awk nk jatuh... sbb dulu sye pernah rse sakit senak mcm tu... pastu sye buat senaman naikkn rahim... skrg dh x rase senak tu...

boleh pegi klinik kut sis dari tanya sini. biar doctor check lagi bagus.

malu pulak membacanye. pergi klinik puan g check up.

Tu tombong jatuh tu.

mebi awak kering..

takut rahim jatuh ...