Sakit Anggota Badan Sewaktu Hamil

Bila perut makin membesar ni, bukan je sakit kepala. Semua anggota badan rasa nak tercabut, betul tak? Dengan pinggang rasa nak patah, kaki nak tercabut, haa semua la rasa. Cuba share korang punya pengalaman pula ⬇️

Sakit Anggota Badan Sewaktu Hamil
45 Balas

dah masuk tri3 ni kerap kena simpul biawak. sakit dia mcm sakit nak beranak 🥹

btl tu skg sya tgh hadap semua bdn sakit2....20week....

Sakit kaki kalau berdiri lama ...pinggang pun terasa sakit kadang kadang

betol , saya dah masuk 27weeks lagi sakit ii badan . kaki selalu lenguh

Takboleh jalan lama lama jadi sakit badan, sakit pinggang.

T3 kerap tido siang,mlm xleh tido😅semua skt dtg mlm.

pregnant ank kdua skit kpla dia tk blh bncng huuuu😌

Pinggang,lutut,pinggul,kaki

saya 29 week sakit pingang kalau berdiri lama2

sakit belakang betis tiap malam kiri kanan