durian / serawa durian

Bila mengandung setiap badan orang xsama pembawaannye. Siapa pernah makan durian ketika hamil? Berapa ulas & beraoa minggu awk2 mkn? Klo serawa durian boleh makan dgn banyak x?

34 Balas

saye makan mase kandungan 14minggu. mase tu makan seulas je. tp dia punya sebu tu seminggu lebih baru nak baek muntah2 n pening terok. perut rase tak selesa. padahal alahan dah abis dah . lepas seminggu tu dh okay balek . tp rase mcm betul2 serik makan durian time pregnant sbb perut berangin . tp pape pun setiap org lain2 kan . ade yg okay je makan berulas2 tapi takde pape effect

4y ago

Yer bdn lain2...mak sy pn pesan..klo nk mkn beringt,berpada2..klo xbrani..jgn mkn...angin 1 bdn nnt.. Buat rse2 cukup. Hee.. 😁😁😁