serawa durian

hai saya nak tanya. boleh ke saya mengandung 23weeks skrg teringin nak makan serawa durian. nak makan sikit je lepas kepunan jadi la. bau dia sedap betul… yg durian biji tak terasa nak makan, yg dah masak serawa pulak rasa nak. nak mkn dgn roti 2 keping je 🤤😋#ingintahu #firstbaby

5 Balas

kebetulan plak lalu soalan nie.. sy pn teragak nk mkn serawa durian sbb nmpk ada org jual dlm group 😂 usia kndungan pn sama mcm sis 23w 4d.. lps baca komen2 nie boleh la on serawa durian 🥰 tq sis bg soalan mewakili sy 😁✌️

Ikutlaa macam saya takpantang makanan walaupun skrg ni tgh preggy anak first haritu masa 24week sy makan 4 buah durian sorang ii . Tapi tula satu badan berpeluh sbb panas kan 😂

kalau makan sikit je takpe. bila dah buat serawa lagi selamat, efek durian tu dah tak kuat sgt

boleh je sis . sbb durian tu dh di mask jd gas durian pn xde. cuma jgn mkn byk2 sbb manis .

1y ago

ok thanks sis

Blh je sis.. Sy 22 minggu dh mkn durian 😂