toooink

bila dok scroll fon letak tangan atas perut titibe jr toinkkk .. haahaaa .. sampai terangkat tangan mama .. time mama nak melayan mata nak lena la awak dok toink pon kan .. huuhuuu .. awak toink sosorang boleh tak .. mama ngntok la jr .. 6hb nanti mama tengok awak by scan details okeeii .. nervous plus excited ? ~ 21w3d

2 Balas

Eeeee tak sabarnya laa nak rasa toinkkk2 tuu. Dah nak 18w pun still tak rasa sangat baby gerak. Kadang2 macam rasa ada tapi tak tahu la perasaan sendiri je kot 😅

5y ago

🤗🤗

anak keberapa sis?? saya ank pertama tk rasa apa2 lagi pun🥺🥺