Gerakan

Hari ni (26 february 2020) first time mama nampak awak bergerak dari perut mama ?? #23weeks5days

7 Balas

Alhamdulillah... Pengalaman yg indah kan.. Ciptaan Allah yg tak semua wanita merasainya.. Akk doakan buat wanita2 yg belum ada zuriat.. Semoga Allah makbulkan segala permintaannya untuk mendapatkan cahaya mata... Aamiin... Utk Awak juga.. Jaga kesihatan n jgn renyah sangat....semoga selamat n sihat adanya.. Aamiin

5y ago

Sama Kasih Dik.. ☺️

Wah best nyer sis... Saya pun da 23 week, 2 Hari lagi nak masuk 24week tapi still tak nampak baby gerak, cuma dapat merasa dia begerak je.. Tu pun jarang Rasa dia gerak2..🥺 harap2 nanti dapat la tengok baby saya begerak dari perut saya mcm sis jugak.. harap baby saya sihat mcm baby sis jugak... Amin..

5y ago

Hihi takpe dye bg mama dye suprise dulu tu..nanti tiba2 je kuat kick dye..mama pun terkejut..gerak dari dalam pun kita dah teruja kan..ye semoga baby kita sihat dan selamat sampai dye keluar nanti..happy dan senyum selalu nanti baby pun happy 😘😘😘

Alhamdulillah..

5y ago

Alhamdulillah sis 😍

Alhamdulillah.

5y ago

Alhamdulillah... 😁😁😁

Alhamdulillah

5y ago

Alhamdulillah sis 😁😁😁

best kan?

5y ago

ye btl.. hehe

😍😍